Beställning

Klicka här för ARTIKELLISTA (PDF)

I denna lista hittar du vykort, dekaler på amerikanska traktorer, kopior på handböcker, gamla och nya böcker om de flesta traktorer, motorer, ångmaskiner mm, och mycket annat tillbehör till att kunna renovera din veterantraktor. Även ett stort utbud av entreprenadböcker, såsom böcker om grävare och bandtraktorer. De flesta böckerna är på engelska. Det finns dock ett särskilt kapitel med böcker på svenska/nordiska. I annat fall är språket som boken är skriven på angivet i listan. Saknar du litteratur eller liknande i listan: hör av dig. Det kan finnas ytterligare titlar, både gamla och nya, som inte omnämns här, såsom böcker om brandbilar, ångmaskiner mm.  Hör gärna av dig om du letar efter en särskild titel. Hör av dig om du letar efter något särskilt.

OBS att listan uppdateras efterhand: nya varor tillkommer under året, andra utgår och priserna kan ändras. Överstrykta varor har utgått. På vår hemsida www.rubens.se hittar du alltid senaste informationen.  

Alla våra artiklar finns med på hemsidan på samma sätt som i den tryckta artikelförteckningen. Du kan även få den via mail. Vill du ändå få den hemskickad ber vi dig att att skicka oss ett adresserat och frankerat A4/C4 kuvert med porto för 100 g (fn 36:-). OBS gäller ej utlandet. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Beställningar, förfrågningar och betalningsvillkor: 

Klicka här -> Betalningsvillkor